Ouderenvereniging Oldemarkt viert 10-jarig bestaan

De leden genieten van het optreden van de band Easy & Free.

De leden genieten van het optreden van de band Easy & Free. Foto: Aangeleverd

Ouderenvereniging Oldemarkt e.o. (OvO) vierde haar 10-jarig bestaan. Het diner en feest vonden plaats in De Landerijen, sinds jaren de plaats van samenkomst voor de activiteiten van de OvO.

In een feestelijk versierde zaal, serre en terras heette voorzitter Joke Smit-Fortuin 130 leden welkom. Met geheven glas alcoholvrije champagne werd getoost op de bloeiende vereniging, die door haar trouwe leden zeer wordt gewaardeerd, zo bleek uit de reacties. Smit-Fortuin memoreerde hoe de OvO 10 jaar geleden ontstond en wat voor activiteiten in al die jaren gedaan zijn, zoals boottochten, creatieve en informatieve middagen, fietstochten en in coronatijd presentjes aan huis bij alle leden.

De OvO-leden kwamen voor een buffetdiner en een optreden van de bekende band Easy & Free met hun Ierse muziek. De avond kende ook een succesvolle loterij, sinds jaren gesponsord door de middenstand en organisaties uit Oldemarkt, Wolvega, Steenwijk en van ver daarbuiten. Met een dankwoord aan de aanwezigen sloot de voorzitter deze avond en ging iedereen blij en tevreden naar huis met een gevulde goodiebag. De reacties waren vol lof voor het bestuur en de enthousiaste helpers.