PEPfest bij Eesveen wordt een vuig feest: 'Rustig blijft het zeker niet in de feesttent'

Feest DJ Ruud. Foto: Eigen foto

Nabij Steenwijk, aan De Wulpen 6 bij Eesveen, keert dit op 4 november het PEPfest terug. De mensen achter PEP (Party en Patat) halen enkele grote namen naar de feesttent. Zo staat onder andere Outsiders geboekt, bekend van de grotere festivals in Nederland en natuurlijk van zijn vele samenwerkingen.

En niemand minder dan Feest DJ Ruud die terug van weggeweest is. „Maar wie PEPfest kent, weet dat er naast goede DJ’s ook genoeg andere gekkigheid komt”, zegt organisator Jorn Slager. Hij laat weten klaar te zijn voor het feest: „Vorig jaar was een mooie pilot en zagen we de potentie. Dit jaar hebben we weer mooie DJ’s op de lijst en willen we onze naam echt gaan vestigen. We willen het vuigste feest geven hier in de omgeving, dus dan zou je ook wel moeten.”

Met als slogan ‘Go hard or Go home’ zet PEPfest zowel de bezoekers als DJ’s op scherp. „Want rustig blijft het zeker niet in de feesttent. Het is dan ook een mooi feestje vooraf aan Lederhosen & Dirndl dat een dag later in dezelfde tent wordt gehouden.”

De twee evenementen hopen zo een mooi feestweekend neer te zetten elk eerste weekend van november.

Tickets zijn online te koop en ook is er een feestbus die mensen vanuit nabij gelegen dorpen en steden ophaalt. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.pepfest.nl .

Nieuws

menu