'Paasbus actie' voor de Voedselbank Steenwijkerland: PKN kerk Blokzijl en Prins Mauritshuis slaan handen ineen

De Paasbus staat iedere dag op het terras van het Prins Mauritshuis, van zaterdag 9 april tot vrijdag 15 april (tot 10.30 uur). Op zondag 10 april staat de bus op het terrein voor de PKN kerk Blokzijl.

In samenwerking met de PKN kerk Blokzijl organiseert grand café Prins Mauritshuis in Blokzijl wederom de ‘paasbus actie’ voor de Voedselbank Steenwijkerland.

„In deze tijden van internationale crisis waar velen een steentje aan bijdragen willen we ook de regionale hulp niet vergeten en ondersteunen. Vele gezinnen in onze gemeente hebben het niet makkelijk en de sterkte stijging in diverse lasten maakt het nog moeilijker voor hen. De vele vrijwilligers van de Voedselbank staan elke dag paraat om met de beperkte middelen zo veel mogelijk te helpen. Daarom de vraag; Helpt u ons helpen?”, licht Alko Tolner toe.

Houdbare producten

Mensen die mee willen doen kunnen in de paasbus (houdbare) producten die ze kunnen of willen missen doneren. De producten worden afgeleverd in Steenwijk.

De bus staat iedere dag op het terras van het Prins Mauritshuis, van zaterdag 9 april tot vrijdag 15 april (tot 10.30 uur). Op zondag 10 april staat de bus op het terrein voor de PKN kerk Blokzijl. Daar is o.a. de zondagscollecte bestemd voor deze actie.

Indien nodig kunnen etenswaren ook bij mensen thuis worden opgehaald. Meer informatie hierover en over doneren: tel. 0651511525 (Alko)

Nieuws

menu