Partnerschap voor Stichting Present en A. de Jonge Groenonderhoud uit Sint Jansklooster

Jessica van Benthem van Stichting Present Steenwijkerland overhandigt het certificaat Betrokken Partner aan Wim Odink, mede-eigenaar van A. de Jonge Groenonderhoud uit Sint Jansklooster.. Foto: Stichting Present Steenwijkerland

Stichting Present Steenwijkerland heeft in A. de Jonge Groenonderhoud een nieuwe partner gevonden. Achter de schermen werkten de twee al jaren samen, maar nu is dat woensdag bekrachtigd met het certificaat Betrokken Partner voor het groenonderhoudsbedrijf uit Sint Jansklooster.

Stichting Present en A. de Jonge hebben samen de Klusbus die gebruikt wordt bij groter projecten en wanneer er een extra aanhanger nodig is doet Present nooit tevergeefs een beroep op de onderneming. Ook heeft A. de Jonge altijd wel wat materiaal zoals houtsnippers of grond wat gebruikt kan worden door Present. Voor het project Sociaal Tuinieren doneerde de onderneming planten om de tuinen op te fleuren.

Voor Stichting Present is dat reden genoeg om de waardering te tonen voor A. de Jonge Groenonderhoud uit Sint Jansklooster en dit certificaat Betrokken Partner uit te reiken. Namens de stichting overhandigde coördinator Jessica van Benthem het certificaat aan Wim Odink, mede-eigenaar van het groenonderhoudsbedrijf.

„Wij vinden het belangrijk om juist de mensen die het wat minder hebben te helpen”, benadrukt Van Benthem. „Via de samenwerking met Present komt deze inzet op de juiste plek. Wij wensen A. de Jonge nog veel mooie samenwerkingsjaren toe.”

Nieuws

menu