Plug in - plug out in Café Gelderingen met Always Sunday

De hoofdact Always Sunday. Foto: Aangeleverd

Op zondag 20 november staat in Café Gelderingen in Steenwijkerwold de tweede Plug in – Plug out sessie op het programma. De hoofdact van de tweede Plug in – Plug out sessie zal verzorgd worden door de band Always Sunday.

De band uit Nijeveen, die geen onbekende meer is in de regio en zeker niet in Gelderingen, is bijna geheel vernieuwd. Van de originele bezetting zijn alleen zang en bas nog over. De koers is wat minder blues en wat meer rock geworden. Op de setlist prijkt het fijngevoelige lied Annelie van Daniël Lohues maar ook High to Hell en alles wat daar tussen zit. Dit illustreert de veelzijdigheid van de band.

Naast de band Always Suday zijn er ook weer de inpluggers. Ditmaal maakt het muzikale duo Rijksweg32 zijn opwachting met het eerste optreden samen. Nummers van Neil Young, Paul Weller, Pink Floyd, Joe Cocker en Eddy Vedder zijn zomaar een greep uit het repertoire.

Deze Plugin- Plugout sessie beleeft op 20 november de primeur van de lokale gelegenheidsformatie Harrie en de Modder Fokkers met een verrassingsact.

De Plug in- Plug out sessie is bedoeld om aankomend talent en bands een open podium te bieden, hun muziek te promoten en om muzikanten met elkaar in contact te brengen.

De aanvang is om 16.00 uur en de entree is gratis. Een vrijwillige gift is altijd welkom.

Wie ook een keer gebruik wil maken van het open podium, kan zich aanmelden via pluginplugout@ziggo.nl.

Nieuws

menu