Pluim uitgereikt aan de STAVIB door ChristenUnie

Henk Boxum reikt namens de ChristenUnie een pluim uit aan de STAVIB-voorzitter Henk Veldkamp in het bijzijn van medevoorzitter Antje Doorenspleet, secretaris Jaap Lindenberg en Henk Eekman die de foto maakte. Foto: Henk Eekman

De Stichting Aangepast Vervoer in voormalig Brederwiede, de STAVIB heeft donderdag een pluim voor hun werk gekregen van de ChristenUnie. De vrijwilligersorganisatie bestaat 40 jaar en organiseert vervoer voor mindervalide inwoners.

„Deze organisatie is niet meer weg te denken uit Vollenhove en omgeving”, zegt raadslid Henk Boxum van de ChristenUnie. „Zij zijn dagelijks in de weer om de mindervalide inwoners naar hun bestemming te rijden met vier busjes.” Hij reikte de pluim uit aan voorzitter van de STAVIB, Henk Veldkamp. Boxum sprak daarbij de hoop uit dat de organisatie tot in lengte van dagen dit vrijwilligerswerk kan blijven voortzetten. „Zij voorzien in een grote behoeft om vervoer voor deze groep inwoners naar bijvoorbeeld familie, vrienden of ziekenbezoek mogelijk te maken. Een blijvend, fantastisch initiatief vindt de ChristenUnie.”

Nieuws

menu