Pop in de Kop houdt open repetitieavonden

Popkoor Pop in de Kop zoekt zangers en zangeressen.

Wie van zingen houdt en het leuk lijkt om aan te sluiten bij het popkoor Pop in de Kop, is welkom om mee te doen tijdens de open kooravonden op 21 en 28 april in MFC Dalzicht aan de Friesestraatweg.

Het koor zingt onder leiding van hun enthousiaste, jonge dirigent meerstemmige popsongs, van vroeger én van nu. Geoefend wordt met behulp van muziekbestanden, waarin de stempartijen zijn ingezongen: noten lezen is dus niet nodig.

Pop in de Kop wil groeien! Vrouw of man, jong of minder jong, iedereen is welkom als lid van het popkoor. Een muzikale achtergrond hoeft niet. Plezier in zingen is het belangrijkste en meewerken aan een resultaat dat een paar keer per jaar in eigen regio te horen is.

Zangliefhebbers zijn van harte welkom op 21 of 28 april op de open kooravonden. „Je kunt kijken, luisteren of meezingen met het koor en zo een indruk krijgen of Pop in de Kop ook wat voor jou is! Je kunt drie keer vrijblijvend meedoen voor je beslist of je lid wordt,” aldus de organisatie. Er wordt elke donderdagavond in MFC Dalzicht gerepeteerd van 20.00 tot 22.00 uur, behalve tijdens schoolvakanties. Wie op 21 en 28 april verhinderd is, is uiteraard ook welkom op een andere donderdagavond.

Nieuws

menu