Popkoor Pop in de Kop Oldemarkt wil verder groeien

Popkoor Pop in de Kop Oldemarkt. Foto: Eigen foto

Popkoor Pop in de Kop Oldemarkt wil verder groeien. Vrouw of man, jong of minder jong, Iedereen is welkom als lid van het popkoor.

Het koor heeft leden uit de hele regio. Onder leiding van de enthousiaste, jonge dirigent zingt het koor meerstemmige popsongs, van vroeger én van nu. De leden oefenen met behulp van muziekbestanden, waarin de stempartijen zijn ingezongen. Noten lezen is dus niet nodig. „Een muzikale achtergrond hoeft echt niet. Belangrijkste is dat je plezier hebt in zingen. En dat je als koorlid wilt werken aan een leuk resultaat dat we een paar keer per jaar in eigen regio laten horen. Zingen bij het koor is een perfecte manier om meer mensen te leren kennen”, zegt Klaske Schiphorst, voorzitter Pop in de Kop Oldemarkt.

Instromen kan het hele jaar door. „Wij helpen bij het aanleren van de muziek en het koor biedt steun genoeg bij nieuwe of onbekende nummers. Je kunt kijken, luisteren of meezingen met het koor en zo een indruk krijgen of Pop in de Kop. Je kunt drie keer vrijblijvend meedoen voor je beslist of je lid wordt”, licht Klaske Schiphorst verder toe.

De repetities zijn elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur, behalve tijdens schoolvakanties, in het Jeugdhonk, Boterweg 1 in Oldemarkt.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/popindekopoldemarkt of via e-mail: popindekop.oldemarkt@gmail.com.

Nieuws

menu