Popkoor WanneBe uit Wanneperveen zoekt bassen en tenoren ter uitbreiding van het koor; openbare repetitie op 13 oktober

Popkoor WanneBe uit Wanneperveen.

Popkoor WanneBe uit Wanneperveen. Foto: eigen foto

Popkoor WanneBe, gevestigd in Wanneperveen, zingt graag meerstemmig en met plezier. De leden van WanneBe komen uit Wanneperveen en omstreken. Het popkoor is momenteel met name op zoek naar bassen en tenoren ter uitbreiding van het koor.

Voor diegene die interesse heeft om kennis te maken met Popkoor WanneBe, is er gelegenheid om op woensdagavond 13 oktober om 20.00 uur tijdens de openbare repetitie te komen kijken en te luisteren onder het genot van een drankje.

Druk met voorbereidingen voor concert met Jan Vayne

Sinds september wordt er weer volop gerepeteerd. De koorleden zijn nu druk met de voorbereidingen voor het concert met Jan Vayne, dat gepland staat in het voorjaar van 2022. Dit alles onder de enthousiaste leiding van de nieuwe dirigent Marion Mulders. Naast dirigent is Marion violist en componist en staat ze ruim 30 jaar voor uiteenlopende gezelschappen, zowel koren als orkesten. Voor haar is werken met groepen een heerlijke uitdaging.

In 2020 bestond WanneBe 5 jaar, een goede reden voor een nog in te plannen feestje.

Er wordt gerepeteerd op woensdagavond (behalve schoolvakanties) in Dorpshuis De Wanne in Wanneperveen van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Aanmelden kan via de website www.popkoorwannebe.weebly.com via het contactformulier, of neem contact op met Miranda te bereiken via: miranda.westerdiep@gmail.com