Proeflesweek Salsa dansen in Dalzicht

De cursus Salsadansen start in september.

De cursus Salsadansen start in september.

Er komt een proeflesweek, waar iedereen kan kennismaken met Salsa dansles, onder meer in Multifunctioneel Centrum Dalzicht aan de Frieseweg 39 in Oldemarkt. Dansschool Salseromboka nodigt iedereen uit op dinsdagavond 6 september om 20.30 uur voor een eerste proefles.

Wie in diezelfde week een tweede proefles wil volgen, of een andere dansstijl proberen, is ook van harte welkom in Heerenveen, Sneek of Leeuwarden.

Mboka is een ervaren Salsa-dansleraar die met positieve energie, iedereen de dansmoves van onder meer het salsadansen bijbrengt. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje en een praatje.

De cursus die in de weken daarop volgt is in Oldemarkt op dinsdagavond voor beginners om 20.30 uur én voor gevorderden om 19.30 uur. Je kunt je daarvoor opgeven als echtpaar, met vrienden stellen, maar als eenling ben je ook welkom. De dansschool heeft in overleg ervaren danspartners beschikbaar. Meld je voor de proeflessen wel even aan op de website salseromboka.nl, daar vind je tevens meer informatie over de danslessen.