Restaurant en Rondvaartbedrijf De Rietstulp verlengt sponsorcontract met SC Heerenveen voor 3 jaar

Restaurant & Rondvaartbedrijf de Rietstulp Giethoorn aan de Hylkemaweg 15 draagt SportClub Heerenveen een warm hart toe. Het bedrijf verlengt het lopende sponsorcontract met de Heerenveense voetbalclub en blijft zo de komende drie jaar verbonden aan SC Heerenveen.

„We dragen de club een warm hart toe,” aldus Senno Geertsma van de Rietstulp. „Samen met een leuke groep ondernemers uit Giethoorn zitten we al een aantal seizoenen in de Giethoorn box. Goed voor de saamhorigheid en zakelijk gezien interessant met het oog op het verzorgen van leuke arrangementen voor collega-sponsoren.”

Geertsma runt het bedrijf samen met zijn compagnon Gert Steennis. „Via de Giethoorn box zijn er al de nodige verbindingen met andere sponsoren gemaakt. Ik kijk ernaar uit om ook het komende seizoen regelmatig naar het stadion te gaan. Mijn broer komt hier al meer dan 40 jaar. En ook mijn ouders hebben jarenlang een seizoenkaart gehad. In die zin zijn we als familie al een tijd betrokken. We hebben zin in het nieuwe seizoen. Zowel op het veld, als daar buiten.”

Nieuws

menu