Roeivereniging ’t Diep organiseert gratis proefles

Zaterdagmorgen 19 maart zijn er gratis roeilessen. Foto: Roeivereniging 't Diep

Nu corona weer wat geluwd lijkt te zijn, maakt ook Roeivereniging ’t Diep weer een frisse start. Daarom organiseert de vereniging zaterdag 19 maart een gratis en vrijblijvende proefles roeien voor een ieder die geïnteresseerd is in de roeisport.

De dag start om 9.30 uur bij Roeivereniging ’t Diep aan de Hooidijk 2 in Tuk en duurt tot 12 uur. Het is een unieke mogelijkheid om te ervaren hoe mooi de roeisport is.

Roeien is voor alle leeftijden. Je moet kunnen zwemmen en lenig genoeg zijn om in de boot te stappen. Dan kan je direct aan de slag. Als lid van de roeivereniging mag je roeien wanneer je wilt. Alle dagen van de week, het hele jaar door. Behalve als het vriest. En er staan in het clubhuis roeiapparaten voor je klaar, net als in de sportschool. Je kan dus het hele jaar door iedere dag sporten. Recreatief en op wedstrijdniveau.

En, met de Weerribben en Wieden kent de gemeente Steenwijkerland één van de mooiste roeiwateren van Nederland. Meld je aan via nieuweleden@’tdiep.nl. Meer info vind je ook op de website van ’t Diep, www.tdiep.nl.

Nieuws

menu