Savannah (her)opent haar nieuwe kapsalon in ‘Huize Bunzinge’

Savannah de Vries is blij met haar nieuwe, grotere kapsalon.

Savannah de Vries is blij met haar nieuwe, grotere kapsalon. Foto: Sieb van der Laan

Kapster Savannah de Vries heeft afgelopen zaterdag 9 april haar nieuwe salon in de boerderij op Lage Egge 1 in Tuk feestelijk geopend met familie en vrienden. ‘s Middags was er Open Huis en konden ook klanten een kijkje nemen. „Het was een drukbezochte en gezellige middag,” aldus een tevreden Savannah.

Haar salon zat de afgelopen acht jaar .gevestigd bij de jongveelocatie van het melkveebedrijf. Na een jaar van klussen en bouwen is het woonhuis inclusief nieuwe salon, welke zich bevindt in de voormalige lesruimte van Modevakschool Tuk & Muziekhuis ‘Ten Broeke’, eindelijk klaar!. Het resultaat is een mooie, iets ruimere, moderne en sfeervolle salon. Een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van een (krul)knip- en kleurbehandeling.

„Een grotere salon was ook wel nodig aangezien er een flinke toeloop van nieuwe klanten is,” vertelt Savannah. „Mede doordat ik mij de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van krullen. Krullen dienen anders behandeld te worden dan stijl haar, en iedere krultype is weer anders en vergt een andere aanpak en behandeling. Met als resultaat mooie, veerkrachtige krullen zonder pluis.”

De ruimere salon biedt nu de mogelijkheid om samen met een collega aan de slag te gaan. „Hopelijk vind ik binnenkort een leuke collega, en komt er weer wat meer ruimte in mijn volle agenda. Voor nu heb ik er vooral heel veel zin in om maandag weer aan de slag te gaan!”