Schrijf je Blij gaat op Zomertour

Oud cultuurmakelaar van Steenwijkerland Renée Nieuwenstein uit Zwolle is vorig jaar vanuit Stichting Schrijf je Blij begonnen met het correspondentieproject POST! Om het project verder te promoten gaat ze komende maanden door de hele provincie Overijssel op Zomertour. Steenwijkerland heeft de primeur op 28 juni en 1 juli.

65 plus en interesse om te corresponderen met een leeftijdgenoot? Doe dan mee met Schrijf je Blij. Vlnr: Sandra Lampe, Renée Nieuwenstein en Paula Bierma.

65 plus en interesse om te corresponderen met een leeftijdgenoot? Doe dan mee met Schrijf je Blij. Vlnr: Sandra Lampe, Renée Nieuwenstein en Paula Bierma. Foto: Sieb van der Laan

Nieuwenstein werkt bij haar Zomertour samen met buurtwerkers Paula Bierma en Sandra Lampe van Sociaal Werk de Kop. Tijdens een vergadering in de achtertuin van de Buze legt Nieuwenstein haar plannen uit. „Ik ga in allerlei plaatsen in Overijssel zitten en neem een parasol en een paar stoeltjes mee. Ouderen die langskomen mogen een kaart schrijven aan een kennis of vriend, die ik voor hen op de post doe.” De door Nieuwenstein opgerichte stichting Schrijf je Blij betaalt de kaart en de postzegel.

Zonneklep

Nieuws

menu