Seniorenwoningen huren in Steenwijkerwold

Seniorenwoningen aan de Conincksweg in Steenwijkerwold. Foto: Aangeleverd

Stichting Actief voor Ouderen Steenwijkerwold, kortweg AVOS, verhuurt seniorenwoningen in Steenwijkerwold. Eind jaren zestig is het startsein gegeven voor de bouw van de eerste woningen door lokale ondernemers, gemeente en betrokken inwoners.

„Ondertussen beheert de AVOS meer dan 60 seniorenwoningen. Het gaat om woningen in de sociale woningsector, gelegen in het centrum van het dorp”, zegt secretaris Sarissa Sloot. Iedereen kan zich inschrijven bij AVOS om in aanmerking te komen voor een woning. „Om een woning daadwerkelijk te kunnen huren moet je minimaal 55 jaar oud zijn, het zijn tenslotte seniorenwoningen”, zo vervolgt Sloot. Wie in aanmerking wil komen voor een woning kan het inschrijfformulier op de website van AVOS invullen. Na overmaking van het inschrijfgeld kan je worden benaderd als er een woning beschikbaar komt.

Naast de verhuur van woningen organiseert AVOS twee dagen per week dagopvang en verschillende (sportieve) activiteiten voor ouderen in Steenwijkerwold en omstreken. Kijk voor alle informatie op www.avos-steenwijkerwold.nl .

Nieuws

menu