Sport Vereent maakt zich op voor 50e Avondvierdaagse Oldemarkt

Een archieffoto van de feestelijke slotavond in Oldemarkt. Foto: Wilbert Bijzitter

Sport Vereent Oldemarkt is op dit moment druk bezig met het voorbereiden van de 50e avondvierdaagse Oldemarkt. De editie zal gehouden worden van 30 mei t/m 2 juni, waarbij er gestart wordt vanaf MFC Dalzicht.

Ook dit jaar doen de scholen in en om Oldemarkt weer mee met de 5 en de 10 kilometer. En natuurlijk op de feestelijke laatste avond lopen de jongsten (en vaak ook de oudste) deelnemers mee met de 3 kilometer.

Vorig jaar is de avondvierdaagse gelopen met de online editie. De landelijke avondvierdaagse heeft dit mogelijk gemaakt. En het was een succes. De wandelaars konden op hun eigen moment hun kilometers maken en vanaf ieder willekeurig vertrekpunt.

„Naast de groepen zou het prachtig zijn als er ook vele individuele lopers mee gaan doen, wat zou het mooi zijn als de aantallen van de voorgaande edities overtroffen kunnen worden”, hoopt het bestuur van Sport Vereent.

Inschrijven kan online vooraf ( www.sportvereentoldemarkt.nl ) of de avond zelf.

De starttijden zijn voor de 10 km vanaf 18.00 uur en voor de 5 km vanaf 18.45 uur. Het streven is dat iedereen voor 20.30 uur weer bij Dalzicht gearriveerd is.

Nieuws

menu