Steenwiekertoornrun zoekt rijders en verkeersregelaars voor 13de editie

Steenwiekertoornrun. Stichting Steenwiekertoornrun

De organisatie van de Steenwiekertorenrun is is momenteel bezig met de voorbereidingen voor de 13de editie van het evenement. Dit jaar vindt de Steenwiekertoornrun plaats op zaterdag 12 augustus. De organisatie is op zoek naar verkeersregelaars.

De Steenwiekertoornrun is een evenement speciaal voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Tijdens de run kunnen de deelnemers een rit maken op een trike, zijspan of cabrio. Rijders en motorverkeersregelaars uit het hele land komen samen om deze bijzondere groep mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. De kilometerslange stoet gaat door de mooiste gebieden en over de mooiste weggetjes die Steenwijkerland en haar buurgemeenten rijk zijn.

Verkeersregelaars

Hoewel de eerste cliënten, rijders en motorverkeersregelaars zich al hebben aangemeld voor de run, zijn er nog meer rijders en verkeersregelaars nodig. „Als jij het leuk vindt om mensen met een beperking een fantastische dag te bezorgen, meld je dan nu aan via onze website”, laat Klasien van den Hof namens de Stichting Steenwiekertoornrun weten. „Wij kijken als organisatie enorm uit naar 12 augustus en hebben er nu al ontzettend veel zin in!”

Aanmelden kan via: www.steenwiekertoornrun.nl .

Nieuws

menu