Taart deze week voor Chantal en Suzan: 'Zij brengen als jonge moeders de verbinding weer in onze straat terug'

Gea de Ruiter geeft de taart aan Chantal Katerberg en Suzan Alferink.

Gea de Ruiter geeft de taart aan Chantal Katerberg en Suzan Alferink. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar Chantal en Suzan.

„Graag wil ik Chantal Katerberg en Suzan Alferink aanmelden voor de Taart van de Week,” schreef Gea de Ruiter naar de redactie. „Zij als jonge moeders proberen de verbinding weer in onze straat terug te brengen. Zij hebben de versiering voor het buurtfeest in de hele straat rondgebracht en inmiddels een straat-app opgezet en plannen om met elkaar weer eens een bbq te houden. Ik word echt heel blij van deze dames! Zij proberen echt om met elkaar weer een samenzijn in de straat te krijgen. Het buurtfeest in mei was een groot succes en dit jaar waren voor het eerst in lange tijd ook weer de tuinen aangekleed. Hopelijk kunnen hun inspanningen beloond worden met de Taart van de Week.”

Dat gebeurde op 23 juni. Maar ook tijdens de taartuitreiking vonden de dames het leuk om de buurt erbij te betrekken. En zo werd de taartuitreiking weer een gezellig buurtsamenzijn.