Taart van de Week voor Plaatselijk Belang Oldemarkt

De dames Ter Schure verrasten de mannen van PB met de Taart van de Week.

De dames Ter Schure verrasten de mannen van PB met de Taart van de Week. Foto Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze keer naar het bestuur van Plaatselijk Belang Oldemarkt.

Plaatselijk Belang Oldemarkt behartigt de algemene belangen van de inwoners. Daarnaast streven zij naar het in stand houden, dan wel het verbeteren van de leefbaarheid en de kwaliteit van de leefomgeving. Ook streven zij erna voor het leveren van een bijdrage tot de ontwikkeling van plannen met betrekking tot de fysieke, ruimtelijke, sociale en economische omgeving.

„Wij willen graag de PBO Plaatselijk Belang Oldemarkt in het zonnetje willen zetten,” mailde Jeanet ter Schure. „Ze doen met z’n allen heel veel voor het dorp Oldemarkt en hebben wel een opsteker verdiend. En verdienen zeker de Taart van de Week.” En zo werden de leden van Plaatselijk Belang Oldemarkt tijdens hun vergadering van 12 april door Jeanet, Sacha en Mandy ter Schure ‘overvallen’ met de Taart van de Week. „De leden van Plaatselijk Belang Oldemarkt hebben zich de afgelopen periode enorm ingezet voor onder andere het vernieuwen van het toppunt, het bomenplan van de Zwartehofslaan en de mobiliteitshub,” vertelt Jeanet. „Ze zijn er echt heel druk mee geweest. Op dit moment zet Plaatselijk Belang zich onder andere in om een elektrische leenauto in Oldemarkt te plaatsen, het vernieuwen van het Marktplein en het realiseren van huurwoningen op het Marktplein. Met deze taart willen wij, Gert, Yvo, Janet, Harry, Wilco, Jurgen, Margo, Willem, Jan, Marcel en Gera bedanken voor hun inzet voor Plaatselijk Belang Oldemarkt.” De compleet verraste leden namen in dank de taart in ontvangst.