Taart van de Week voor Toby Boonstra

Toby Boonstra met de taart, de leerkrachten en kinderen van de Sint Martinusschool.

Toby Boonstra met de taart, de leerkrachten en kinderen van de Sint Martinusschool. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar Toby Boonstra, oud-stagiair bij de Sint Martinusschool aan de Wheeme 12.

„Wij willen namens ons hele team onze stagiaire Toby Boonstra aanmelden voor de Taart van de Week,” vertellen Carla Suiker en Tim Bottenberg, leerkrachten van groep 7-8 van de school. „Toby heeft het tweede halfjaar tot mei bij ons stage gelopen. De kinderen vinden hem een zeer toffe meester, want: hij kan goede les geven, hij doet vaak in de pauze mee met tafelen en voetballen, we hebben verschillende proefjes met hem gedaan, hij geeft muziekles geeft, het lied welles nietes, hij helpt je als het nodig is, kortom: hij is een topmeester! Maar bovenal: Toby is de eerste Pabo-stagiaire die na zijn verplichte stage in zijn agenda kijkt wanneer hij (in zijn vrije tijd) mee kan draaien in onze groep 7-8. Dit is voor ons superfijn omdat wij een combinatiegroep hebben en groep 8 de eindmusical doet. Hierdoor mag de groepsleerkracht op maandag, donderdag en vrijdag (op bepaalde momenten ) zich verdelen over twee ruimtes. Wanneer Toby er is, geeft dit voor zowel de leerkrachten als de leerlingen rust en structuur. Daarom willen wij graag deze meester in het zonnetje zetten.”

Woensdag 13 juli namen de kinderen en leerkrachten echt afscheid van Toby, tijdens een feestelijke ochtend en werd hem door de leerkrachten en kinderen de Taart van de Week aangeboden.