Taart van de Week voor de Geitenfokvereniging Ossenzijl

De bestuursleden van de Geitenfokvereniging, Paul Almeloo en Marjanne van der Vegt, namen blij verrast de taart in ontvangst. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar de bestuursleden van de Geitenfokvereniging Ossenzijl.

„Wekelijks lezen wij in de Steenwijker Courant huis-aan-huis dat iemand in het zonnetje wordt gezet door middel van Taart van de Week,” schreven Audrey Veenstra, Iris Rotink, Henrike Veenstra en Sara Rotink aan de redactie. „Wij zouden graag de Geitenfokvereniging Ossenzijl hiervoor aanmelden (onze feestvereniging). Zij organiseren elk jaar een prachtig dorpsfeest in Ossenzijl. Het eerste weekend van juni hebben we weer een dorpsfeest gehad en alles was door de Geitenfokvereniging weer tip top geregeld.”

De bestuursleden van de Geitenfokvereniging, Paul Almeloo en Marjanne van der Vegt, namen blij verrast de taart in ontvangst.

Nieuws

menu