Taart van de Week voor de dokterspraktijk

Het team van Huisartsenpraktijk Tuk kon het gebaar van de dankbare Rosemarie Poutsma zeer waarderen. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar de Huisartsenpraktijk Tuk.

Rosemarie Poutsma mailde naar de redactie: „ik zou de taart van de week wel willen geven aan medewerkers van de huisartsenpraktijk in Tuk. Ik het begin van de pandemie gingen de vlaggen uit voor zorgpersoneel en werd er geklapt… Toen het applaus verstomde, was het voor de zorgmedewerkers echter nog lang niet voorbij. Er wordt nog steeds hard gewerkt om alle patiënten de juiste zorg te kunnen bieden. Ik zou het fijn vinden als de medewerkers verrast zouden worden met een lekkere taart (en behalve mijn eigen huisarts plus team zou ik het alle huisartsen in Steenwijk gunnen).”

Huisartsenpraktijk Tuk meldde op 19 mei op haar facebookpagina dat het de Dag van de Huisarts was, dus nam de redactie die dag contact op met Nienke van de Huisartsenpraktijk Tuk en werd de taart twee dagen later daar gebracht. Helaas kon mevrouw Poutsma er zelf niet bij zijn, maar het gebaar van hun dankbare patiënte werd zeer gewaardeerd door het team.

Nieuws

menu