Taart van de Week voor de sjoelers van Sportlust

Tijdens het feestje ter gelegenheid van het tienjarig jubileum werd de taart uitgereikt. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar sjoelclub Sportlust Steenwijk.

Het was een leuke verrassing voor de jubilerende sjoelclub Sportlust Steenwijk. De club kreeg tijdens de laatste speelavond van het seizoen wat lekkers bij de koffie. Oftewel: de Taart van de Week voor het tienjarig bestaan van de stenenschuivers. De club die, zoals de naam al doet vermoeden, tien jaar geleden werd opgericht bij voormalig Sportlust aan de Meppelerweg, speelde ook een tijdje in wijkgebouw de Oerthe en heeft nu de wekelijkse clubavond op dinsdag in het dorpshuis van Kallenkote.

De club is voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar meer leden. Ook mensen zonder sjoelervaring zijn van harte welkom, want er wordt op verschillende niveaus gespeeld. De club heeft ook elk jaar een maandelijkse uitwisseling met de Vrolijke Schoevers uit Zwartsluis. Zowel deze competitie als de onderlinge clubstrijd wordt besloten met een leuke afsluiting in mei inclusief prijsuitreiking en etentje.

De clubavond is straks vanaf september weer op dinsdag vanaf 19.30 uur. Voor meer informatie voorzitter Jaap Prins, 06 - 2501 4601.

Nieuws

menu