Taart van de Week voor de tuinmannen van De Wielewaal

Rena van Gelderen reikt de taart uit aan Henk van Beek, Egbert-Jan Westerbeek en Willem Schelhaas. Foto Foto Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar de tuinmannen van streekcentrum De Wielewaal: Egbert-Jan Westerbeek, Willem Schelhaas en Henk van Beek.

„Wij als inwoners van Scheerwolde, ook namens het bestuur van De Wielewaal, waarderen enorm de inzet van deze vrijwillige tuinmannen. Zij onderhouden de tuin van De Wielewaal en zorgen ervoor dat deze er altijd netjes bij ligt. Het hele jaar door ziet het groen er piekfijn en verzorgd uit. Er wordt gewerkt volgens een schema, maar ook tussendoor zijn de mannen niet te beroerd om de schoffel en hark ter hand te nemen. Mochten er bijzondere activiteiten in De Wielewaal zijn, zoals een begrafenis of een evenement lopen zij een extra rondje door de tuin. Wij zouden ze daarom heel graag eens in het zonnetje zetten met de Taart van de Week,” schreven enkele inwoners, waaronder Rena van Gelderen, naar de redactie.

Uiteraard hebben de mannen de taart dik verdiend en zodoende werd de taart afgelopen maandag uitgereikt tijdens hun extra rondje tuinwerk ter voorbereiding op de Winterfair van afgelopen zaterdag in De Wielewaal. Niet alleen het streekcentrum zelf, maar ook de tuin zag er piekfijn uit.

Nieuws

menu