Taart van de Week voor popkoor Energy uit Steenwijkerwold

De zangers en zangeressen van het popkoor Energy in Steenwijkerwold. Foto: Sieb van der Laan

De Taart van de Week, beschikbaar gesteld door Bakkerij Strampel aan de Oosterstraat 28, Dorpsstraat 29 in Vledder en het Piet Soerplein 3 in Havelte, gaat deze week naar de zangers en zangeressen van het popkoor Energy in Steenwijkerwold.

„Graag wil ik popkoor Energy uit Steenwijkerwold nomineren,” zegt Jeanette Bottinga. „Ons koor bestaat 5 jaar en we hebben door corona bijna 2 jaar niet kunnen zingen.” Donderdag 3 maart begon het koor weer met hun wekelijkse repetities in MFC Hoogthij in Steenwijkerwold.

„Een verademing voor onze leden. Eindelijk weer met elkaar zingen en gezellig met elkaar kletsen in de pauze en na afloop. Eindelijk weer contact met de mededorpsgenoten en natuurlijk bezig zijn met onze gezamenlijke hobby: zingen! Want oh, wat hebben we dat gemist.”

Gewoon langskomen

Het koor repeteert elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in MFC Hoogthij en nieuwe zangers en zangeressen zijn van harte welkom. Wie het leuk lijkt om mee te zingen met Energy kan gewoon langskomen tijdens een repetitieavond of zich aanmelden bij Jeanette, telefoonnummer 06 - 57787187 of via de FaceBookpagina van het koor popkoorenergy.

De koorleden vierden op donderdagavond 21 april het eerste lustrum in MFC Et Kloniehuus in Willemsoord en uiteraard werd het koor die avond verrast met de Taart van de Week.

Nieuws

menu