Team De Waterwyck geeft zwemlessen in 't Tolhekke

De zwemlessen in 't Tolhekke gaan binnenkort van start.

De zwemlessen in 't Tolhekke gaan binnenkort van start. Foto Sportservice Steenwijkerland

Over een paar weken gaat het openluchtzwembad ‘t Tolhekke weer open en dan starten vanaf dinsdag 9 mei ook de zwemlessen daar.

De zwemlessen in ‘t Tolhekke worden gegeven door de zwemonderwijzers van De Waterwyck en dat biedt continuïteit. Na de zomer gaan de zwemlessen door in De Waterwyck. Omdat ‘t Tolhekke een openluchtzwembad is, zijn de lessen iets aangepast: in ‘t Tolhekke zijn de lessen tweemaal per week een halfuur en ook gaan de zwemlessen in de zomervakantie door (in de ochtenduren). De lessen beginnen vanaf dinsdag 9 mei, tweemaal per week een half uur, op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur. Verder is er geen wachtlijst. Kinderen die zich nu opgeven, zijn direct aan de beurt.

Opfriscursus

Daarnaast is er een opfriscursus voor kinderen met zwemdiploma’s, maar die voor de zomer nog wel wat extra zwemervaring kunnen gebruike. De opfriscursus wordt in zwembad ‘t Tolhekke gegeven op de dinsdagmiddagen 9, 16, 23, 30 mei en 6 en 13 juni. Lestijden: 16.30 tot 17.00 uur. De kosten zijn € 42 per kind. Mail voor meer informatie en inschrijving voor de zwemlessen in ’t Tolhekke naar: zwemles@dewaterwyck.nl