Terug naar de jaren 60, 70 en 80 met reünie Dancing Witte Paarden: 'Als de band uit Volendam kwam, dan moesten ze van mijn vader een pondje paling meenemen'

Dit weekend kunnen bezoekers uit de glorietijd van Dancing Witte Paarden terug in de tijd. Tijdens de reünie op 21, 22 en 23 april spelen op vrijdag en zaterdag Tribute to The Cats, George Baker en Harry Slinger van Drukwerk acts uit de vervlogen hoogtijdagen. Op zondag is er tijd om herinneringen op te halen. En die zijn er genoeg.

Van links naar rechts: Piet van der Laan, Henk Kranendonk, Harrie ten Berge en Klaas Klarenberg halen in Café De Karre herinneringen op over De Witte Paarden.

Van links naar rechts: Piet van der Laan, Henk Kranendonk, Harrie ten Berge en Klaas Klarenberg halen in Café De Karre herinneringen op over De Witte Paarden. Foto: Wilbert Bijzitter

Dat er veel te vertellen valt over Dancing Witte Paarden blijkt wel uit de verhalen van Dirk de Vries, Klaas Klarenberg, Piet van der Laan en Harry ten Berge. Aan tafel bij gastheer en medeorganisator Henk Kranendonk in Café de Karre vertellen de heren honderduit over die ‘goeie ouwe tijd’. Genoeg ‘annekedotes’, zoals Kranendonk ze noemt.