Toneelvereniging uit Tuk speelt ‘Ik bemoei me er niet mee’

Toneelgroep 'Ut mag geen naam hebben'.

Toneelgroep 'Ut mag geen naam hebben'. Foto: Aangeleverd

De toneelvereniging uit Tuk, genaamd ‘Ut mag geen naam hebben’, is vanaf november vorig jaar bezig met het repeteren van een nieuw toneelstuk, ‘Ik bemoei me er niet mee’.

Het is een klucht in 3 bedrijven en is geschreven door Anne van der Weide. De klucht speelt zich af in de huiskamer van Willem de Bok en zijn zoon Dingeman, die niet bepaald het stopgaren heeft uitgevonden.

Als mevrouw Hoeksema, die zo af en toe komt schoonmaken, zo stom is om haar been te breken is Dingeman daarover niet te spreken.Want natuurlijk komt er zo’n jonge huppeldeflup als gezinshulp en Dingeman heeft het niet zo op met jonge meisjes. Maar als de nieuwe hulp verschijnt, weet Dingeman van gekkigheid niet wat hij doen moet. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige verwikkelingen en of het allemaal goed afloopt voor Dingeman is nog maar de vraag.

Het stuk wordt op vrijdagavond 31 maart en zaterdagavond 1 april in dorpshuis Tuchem in Tuk opgevoerd. De aanvang is 20.00 uur. De kaarten à 7,50 euro (inclusief koffie en thee) zijn in de voorverkoop op zaterdagmiddagen 18 en 25 maart tussen 16.00 en 18.00 uur tegen contante betaling in dorpshuis Tuchem. Verder zijn vanaf 18 maart de kaarten te koop op de adressen Bergweg 43 en Oosterhoek 19.