Trauma seksuologen werken met psychodrama-therapie voor slachtoffers van seksueel misbruik. Doel: Grip en regie op je eigen leven weer terugkrijgen

Trauma seksuologen en psychodrama therapeuten Mieke Kok uit Tuk en Emiel Lafeber uit Sexbierum merkten dat de impact van misbruik zo groot is dat dit steeds weer de kop opsteekt bij problemen die opduiken in het latere leven. Ze starten daarom binnenkort in het Noorden van het land met een psychodrama therapie speciaal voor vrouwen die als kind misbruikt zijn.

Trauma seksuologen en psychodrama therapeuten Mieke Kok uit Tuk (links)  en Emiel Lafeber uit Sexbierum werken samen met Maureen Brouwer van Epos in Scheerwolde.

Trauma seksuologen en psychodrama therapeuten Mieke Kok uit Tuk (links) en Emiel Lafeber uit Sexbierum werken samen met Maureen Brouwer van Epos in Scheerwolde. Foto: Wilbert Bijzitter

Deze therapie is ontwikkeld door Peter John Schouten, hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het werken met psychodrama met mensen die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn. Zowel Mieke als Emiel zijn ook bij Peter John Schouten opgeleid.

Nieuws

menu