Tuk heeft er een mooie kapsalon bij: Caroline Regtop opent de deuren

Caroline Regtop in haar eigen kapsalon aan de J.H.W. Pasmanweg 11. Foto: Sieb van der Laan

Na 31 jaar kapster te zijn geweest bij Kapsalon Margret Spin is Caroline Regtop per 1 januari 2022 begonnen met haar eigen kapsalon. „Door de lockdown kon ik helaas niet direct beginnen, maar nu, sinds zaterdag 15 januari, is mijn eigen Kapsalon Caroline Regtop van start gegaan,” vertelt Caroline.

In de gloednieuwe salon aan het J.H.W. Pasmanweg 11 zijn alle denkbare kappersbehandelingen mogelijk: knippen, kleuren, permanenten, watergolven voor dames, heren en kinderen.

Caroline bleef na haar stage voor de kappersopleiding bij Margret in de salon werken, eerst in Onna en de afgelopen jaren aan de Kornputsingel. „En ik heb er altijd met heel veel plezier gewerkt, de eerste tien jaar alleen met Margret en de afgelopen 20 jaar ook met Linda erbij. Maar toen Margret afgelopen december ermee stopte, heb ik besloten zelfstandig verder te gaan met mijn eigen kapsalon. Het was eigenlijk altijd al een grote wens van mij om een eigen kapsalon te hebben, maar ik wilde niet de concurrente worden van Margret. Nu is het een mooie kans om deze droom te verwezenlijken.”

Caroline heeft de afgelopen weken hard gewerkt om haar nieuwe salon op tijd klaar te hebben, en dat is ruimschoots gelukt. „Gelukkig heeft een groot deel van de klanten die ik altijd al knipte aangegeven ook hier in mijn nieuwe salon te komen, dus ik heb al wat te doen,” lacht Carolien. Haar kapsalon is van dinsdag tot en met vrijdagochtend geopend. „Op maandag ben ik ambulant kapster, dan bezoek ik klanten thuis om te knippen. Dat wordt heel erg gewaardeerd. Vooral oudere mensen zijn niet meer zo mobiel en vinden het fijn als ik bij hen thuis kom.”

De openingstijden van de salon zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Een afspraak bij Caroline is telefonisch te maken, via 0521 518 342 of 06 198 305 67, maar ook heel gemakkelijk via het online boekingssysteem op haar website www.kapsaloncarolineregtop.nl. „Dat is superhandig, je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je je afspraak inplant.”

Nieuws

Meest gelezen

menu