Vmbo-geslaagden, gefeliciteerd!

Na de taart konden de leerlingen aan de champagne 0.0.

Na de taart konden de leerlingen aan de champagne 0.0. eigen foto

Nadat vorige week de geslaagden van mavo, havo en vwo bekend waren, was het nu de beurt aan de basis- en kaderberoepsgerichte leerlingen van SG Eekeringe; het VSO, de Entreeopleiding, het Vakcollege en VMBO.

Op de uitslagdag is de spanning op school en thuis altijd groot, maar er waren gelukkig weer heel veel blije gezichten te zien! Zowel op de Stationsstraat als de Oostwijkstraat in Steenwijk was er grote blijdschap. Woensdagmiddag werd op de Oostwijkstraat het moment feestelijk gevierd met alcoholvrije champagne en confetti.

Donderdagochtend was er op de Stationsstraat taart voor de geslaagde leerlingen. Heel fijn voor de leerlingen dat in bijna alle afdelingen 100% geslaagden zijn in het eerste tijdvak. Dat betekent dat ondanks de corona-periode, waarin het regelmatig kunst- en vliegwerk was, zo goed als iedereen volgend jaar door kan naar zijn/haar vervolgopleiding.

Herkansing

Voor de leerlingen die nog in de herkansing moeten, alvast veel succes! Aan het eind van het schooljaar volgt er nog een mooie afsluiting tijdens de diplomeringsavonden.

De leerlingen van het Praktijkonderwijs hebben volgende week hun eindgesprekken en horen daarna of ze geslaagd zijn. Zij ontvangen aan het eind van het schooljaar ook hun diploma.