Varende High Wine een succes : ruim 2000 euro voor het goede doel

Genieten tijdens de Varende High WIne, georganiseerd door Climb3hope gaat Harder. De opbrengst is voor het KWF Kankerbestrijding.

Genieten tijdens de Varende High WIne, georganiseerd door Climb3hope gaat Harder. De opbrengst is voor het KWF Kankerbestrijding. Foto: Aangeleverde foto

De Varende High Wine in Giethoorn heeft een mooi bedrag opgebracht voor Climb4hope gaat Harder. Zij zetten zich in voor Alpe d’HuZes en daarmee voor het KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de Varende High Wine gingen de gasten met een schipper mee voor een twee uur durende rondvaart met onderweg is er een hapje en een drankje, muziek en goed gezelschap. Het evenement van Climb4Hope gaat Harder heeft door corona twee keer niet door kunnen gaan, maar nu kon het eindelijk weer. Door de sponsoring én de enthousiaste gasten aan boord heeft Climb4hope gaat Harder een bedrag van € 2.214,71 opgehaald.

Climb4Hope gaat Harder is ontstaan als team dat geld ophaalt door mee te doen aan de Alpe d’HuZes. Lopers of fietsers beklimmen de berg in Frankrijk en laten zich sponsoren. Het geld gaat naar het KWF Kankerbestrijding. Climb4Hope organiseert regelmatig activiteiten om geld op te halen, zoals een snertactie in de winter, een bingo en nu de Varende High Wine. De beklimming van de Alpe d’Huez is op 1 juni voor lopers en 2 juni voor de fietsers.