Vollenhove viert drie dagen feest

Een foto van de eerste editie, in 2019. Foto: Martijn Bijzitter

In Vollenhove wordt komend weekend de tweede editie van drie dagen Typisch Vollenhove gehouden.

Er is een driedaags programma samengesteld met veel activiteiten voor jong en oud. Zaterdag 4 juni start de tweede editie met de traditionele braderie en kleedjesmarkt in de Kerkstraat en aan de haven. De braderie start om 10.00 uur en er zijn muziekoptredens van het Vollenhoofsch Visserskoor en de Sgt Wilson Army Show. In de Grote Kerk zijn er miniconcerten door diverse organisten en bij de lokale horecagelegenheden spelen ’s middags en ’s avonds meerdere bands en dj’s. Ook kunnen de bezoekers een rondvaart maken op een botter of een bezoek brengen aan het stadsmuseum. Voor de kinderen is er de kermis en staan er springkussens.

Zondag 5 juni is er stoepkrijten voor kinderen, zijn er fiets- en wandeltochten en is er een stadsspeurtocht. Verder is Wine & Bites Festival: gezelligheid onder het genot van een goed glas wijn, koud biertje en lekkere hapjes.

Maandag 6 juni is de Olde Minse Toer (65+), Pinksterrijden en livemuziek op het Kerkplein. Verder is er spijkerbroek hangen en is er muzikale begeleiding van dj Strijkplank.

Kijk voor het volledige programma op www.typischvollenhove.nl

Nieuws

menu