Vollenhove wil een beter wandelpad langs VENO

Het wandelpad langs het voetbalveld. Foto: Google Street View

Belangenvereniging Vollenhove Stad (BVVS) vindt het opknappen van het wandelpad langs het sportpark ‘lapwerk’ en wil het verder opwaarderen en eventueel breder laten maken.

„Eind 2021 zou de gemeente dit pad opknappen maar door de weersomstandigheden is dat destijds niet doorgegaan en dit zou in het voorjaar weer worden opgepakt. Wij vinden echter dat de voorgenomen werkzaamheden meer lapwerk zou zijn en hebben contact opgezocht met de gemeente of het wandelpad ook verder opgewaardeerd (breder) kon worden. Hierin zijn we ook benaderd door SV VENO, die ook kansen zag in het combineren van de opwaardering van het fietspad en het aanpassen van de groenwal en hekwerk”, schrijft BVVS in de laatste nieuwsbrief.

SV VENO en de BVVS hebben een brief naar het college gestuurd met daarin toch wel het dringende verzoek om dit zeer veel gebruikte wandel- (en mogelijk fietspad) op te waarderen. Vanuit de gemeente is nu toegezegd hier serieus naar te kijken. „Wij houden dit uiteraard goed in de gaten en hopen dat er snel verandering komt in de nu toch wel zeer slechte staat van het pad.”

Nieuws

menu