Volop zomeractiviteiten in de Permacultuur Tuin Vollenhove

De permacultuurtuin op het volkstuinencomplex naast het zwembad in Vollenhove. Foto: Aangeleverde foto

Het zomerseizoen is weer begonnen op de Permacultuur Tuin in Vollenhove. Na een geslaagde biologische plantjesmarkt en een aantal leerzame rondleidingen op de tuin, staan verschillende activiteiten in de planning. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Als eerste staat ‘Vuur & Soep’ op 17 juni in de agenda, van 17.00 tot 20.00 uur. In een heksenketel boven het vuur samen soep maken met groenten uit de tuin, aangevuld met wat ingrediënten. Ontspannend en leerzaam. Eigen bijdrage € 2,50. De volgende Vuur & Soep staan deze zomer gepland op elke tweede vrijdag van de maand.

Elke laatste zaterdag van de maand is de ‘Meet & Greet’ van 10 .00 tot 11.30 uur. Er is dan een korte rondleiding door de tuin, waarbij telkens een speciale plant in het zonnetje wordt gezet. Kom voelen, ruiken, proeven en luisteren naar het verhaal van de plant van de maand.

In verband met de voorbereiding is aanmelding wel gewenst. Dit kan via de mail info@transitiontownvollenhove.nl of telefonisch 06-30342153. Locatie: Vollenhove, Flevoweg 3, Volkstuinencomplex naast het zwembad.

Nieuws

menu