Vrouwen van Nu huldigt 18 jubilarissen

De jubilarissen. Aangeleverde foto

Vrouwen van Nu Polder II/Steenwijkerwold heeft maar liefst 18 jubilarissen gehuldigd in Theehuis ‘t Hunnebed in Havelte. Zes van hen zijn al 50 of zelfs 55 jaar lid van de vrouwenvereniging.

Pietje Wicherson (86) en Annie Bisschop (82) zijn beiden al 55 jaar lid van Vrouwen van Nu. Van het bestuur van de vrouwenvereniging ontvingen zij een grote bos bloemen. Aan de overige 13 jubilarissen reikte zij een roos en een theeglas met embleem van Vrouwen van Nu uit. Deze vrouwen zijn 25, 40, 45 of 50 jaar lid. Lammie Timmerman (78) en Grietje van Veen (77) spanden van hen de kroon met een lidmaatschap van een halve eeuw. Voorzitter Marie Strating legde uit dat er dit jaar extra veel jubilarissen zijn omdat de vereniging vanwege corona twee jaar niet samen kon komen. Marie Rumpt kon niet aanwezig zijn. Zij is ook 55 jaar lid van Vrouwen van Nu.

Overige jubilarissen


Ria van Drogen, Riekie Schra, Greetje Korstanje, Heintje Groen, Geesje Jongschaap, Hennie Meutgeert en Alie Wieringa zijn 25 jaar lid. Zij kregen een briefopener en een roos. Lies Schapper is 40 jaar lid. Zij ontving een boeket bloemen.

Bestuurswisselingen


De bestuursleden Alie Brandsma en Hillie Sleurink hebben afscheid genomen. Zij kregen van het bestuur elk een cadeau en roos. Marie Strating, die al bestuurslid was, is de nieuwe voorzitter.

Nieuws

menu