Vuurwerkvrij wandelen met je hond in Waterloopbos in Vollenhove met speciaal hond en baas arrangement van het Proeflab

Zo blij als een hond het jaar afsluiten bij het Waterloopbos. Proeflab

Hond en baasje kunnen het jaar rustig afsluiten in het Waterloopbos. Tijdens oudjaarsdag kunnen ze zonder lawaai en rustig het jaar uit wandelen bij eetgelegenheid Paviljoen Het ProefLab.

Het Proeflab bij het bos is ingespeeld op de bezoekers met een speciaal Hond en Baas arrangement . Een sfeervolle dag met lekkers voor mens en dier, een to-go stand en vuurschalen rondom het pand om lekker op te warmen. Het bos is een uitstekende plek om de vuurwerkknallen te ontvluchten, is de afgelopen jaren gebleken. Daarom heeft Het ProefLab een speciale actie voor hond en baasje.

Het ProefLab speelt vaker in op de behoefte van hond en zijn baasje. Zo kwamen ze eerder dit jaar al met een speciale menukaart voor honden, die een groot succes is gebleken en landelijke media-aandacht kreeg.

Doggybag

De menukaart staat in vaste opstelling tussen de andere menukaarten. Wat niet opgegeten wordt kan in een doggybag meegenomen worden. Tijdens het bezoek aan het bos dienen honden aangelijnd te blijven. Op oudjaarsdag is Het ProefLab open van 10.00 tot 16.00 uur. Het bos is te bewandelen tussen zonsopgang en zonsondergang.

Het Waterloopbos is een voormalig terrein voor waterloopkundig onderzoek bij Vollenhove in de Noordoostpolder, provincie Flevoland. Het was proefterrein van het Waterloopkundig Laboratorium De Voorst, een nevenvestiging van het Waterloopkundig Laboratorium in Delft.

Nieuws

menu