Warenhuis Kuinre sluit per 1 mei haar deuren; afscheidsreceptie op 6 mei

Wim en Roelie Schaart gaan met pensioen. Op zaterdag 1 mei is het definitief en gaat om 15.00 uur de deur van Warenhuis Kuinre op slot. Foto: Wilbert Bijzitter

Na 50 jaar gaat per 1 mei de deur van Warenhuis Kuinre definitief op slot. Nadat eerst 8 jaar de familie Van Dijk de zaak gerund heeft en bijna 42 jaar Wim en Roeli Schaart, is de tijd aangebroken dat Wim en Roeli het wat rustiger aan gaan doen.

„We hebben allebei de leeftijd bereikt dat wij van ons pensioen kunnen gaan genieten en dat heeft ons doen besluiten om dan ook te stoppen met de winkel”, zegt Roeli.

Met pijn in het hart

„Natuurlijk doet het nemen van dit besluit ons wel pijn in het hart, want in de afgelopen 42 jaar hebben we een ruime klantenkring opgebouwd in Kuinre en omgeving, en hebben we onze ziel en zaligheid in de winkel gestopt”.

Wel blijven ze nog het drukwerk verzorgen voor hun zakelijke klanten en voor alle verenigingen in en rondom Kuinre.

Van verveling zal geen sprake zijn bij Wim en Roeli, want hobby’s hebben ze genoeg. O.a. fietsen, vissen, wandelen en nog veel meer.

Op zaterdag 1 mei is het definitief en gaat om 15.00 uur de deur op slot.

„Tot die tijd kunt u nog profiteren van 75% korting op het gehele assortiment. Onze openingstijden zijn nog: Donderdag 28 april van 10.00 tot 17.00 uur. Vrijdag 29 april van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag 30 april van 09.00 tot 15.00 uur.

Niet met stille trom vertrekken

Wim en Roeli willen niet met stille trom vertrekken en daarom is er op 6 mei, voor klanten die dat willen, nog de mogelijkheid om persoonlijk afscheid van ons te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit zal gehouden worden in dorpshuis “De Botter” Burchtstraat 3 in Kuinre van 15.00-18.00 uur.

Nieuws

menu