'Wat kan een klein dorp groot zijn met zo’n mooi feestweekend': Dorpsfeest in Ossenzijl

Tijdens het dorpsfeest in Ossenzijl bonden 13 teams de stijd met elkaar aan tijdens het zeskamp. Foto: Aangeleverde foto

In Ossenzijl is tijdens het pinksterweekend het dorpsfeest gevierd, na ook hier twee jaar te zijn uitgesteld. Zoals vanouds zijn hier de voetjes van de vloer gegaan.

Het feestweekend zat vol met activiteiten voor jong en oud. Het begon op vrijdagochtend met een bingo. Er was door de organisatie voor een mooi prijzenpakket gezorgd en de opkomst was groot. Ook aan kinderen was gedacht met een knutselochtend en een spelletjesmiddag.

Aan creativiteit was geen gebrek bij de optocht in Ossenzijl. Grote winnaar was ‘Zwemmen in Bacardi lemon’ en de leus van de Bakkerskraam ‘Feesten in Ossenzijl, komt voor de bakker. We hebben er naar uit geCAKEn!’ viel in goede aarde. Ook de Botsauto’s waren populair.

De tweede dag, zaterdagmiddag, was voor de Zeskamp. Er deden 13 teams mee en het was volgens de organisatie een daverend succes met schitterend weer.

Op beide avonden was er feest in de tent. Vrijdagavond was het de band Lemonade die de tent plat speelde en zaterdagavond zette de band Papa di Grazzi de volle tent op stelten. Het dorpsfeest is op zondag afgesloten met een puzzeltocht en een barbecue, met muziek van Wim Louvet.

Tijdens de prijsuitreiking van de verloting, wilde de winnaar van de 2 e prijs nog wat mooie woorden delen met de aanwezigen: „Dit is mijn eerste dorpsfeest in Ossenzijl. Wat kan een klein dorp groot zijn met zo’n mooi feestweekend!”

Nieuws

menu