Weerribben-Wieden Healthy Days: 'Een uniek evenement voor Noord-Nederland'

Bij het Klimbos in Paasloo is gistermiddag de aftrap gegeven voor het festival Weerribben-Wieden Healthy Days. Op een mountainbike kwamen de initiatiefnemers het terrein op om te vertellen over het festival en om de website te laten zien. Het festival begint 30 september en staat in het teken van sportiviteit, gezondheid en gezelligheid.

De organisatoren van Weerribben-Wieden Healthy Days komen op de fiets naar de aftrap van het driedaagse festival om de website te lanceren. In de ring zit Jolina van Aerial Arts, een van de deelnemers aan het festival.

De organisatoren van Weerribben-Wieden Healthy Days komen op de fiets naar de aftrap van het driedaagse festival om de website te lanceren. In de ring zit Jolina van Aerial Arts, een van de deelnemers aan het festival. Foto: Sieb van der Laan

In het bijzijn van een aantal van de aanbieders van workshops gaf Wilco Verschuren de aftrap, zonder wethouder Bram Harmsma, die op het laatste moment moest afzeggen. „Daarom komen we op de fiets, want Weerribben-Wieden Healthy Days is een voortvloeisel uit de wandeldriedaagse. Daar was de vraag van onder anderen de gemeente en ondernemers of dit niet kon worden uitgebreid.”

Nieuws

menu