Welke mantelzorger verdient een bloemetje?

Elk jaar worden mantelzorgers in het zonnetje gezet. Foto: ChristenUnie Steenwijkerland

Al een aantal jaren doet de ChristenUnie Steenwijkerland een oproep om mantelzorgers aan te melden die een bloemetje verdienen rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november.

Ook in Steenwijkerland hebben veel mensen de zorg voor een familielid, een kennis of een buurman of buurvrouw. Het geven van mantelzorg is niet vanzelfsprekend. Maar gelijktijdig is het ook voor veel mensen geen keuze. Het wordt, ondanks dat het niet altijd makkelijk is, met veel liefde gedaan.

Daarom is het inmiddels een goede traditie dat de ChristenUnie in Steenwijkerland, op de Dag van de Mantelzorg, haar waardering voor de mantelzorgers onderstreept met het uitreiken van 5 boeketten bloemen. Daarnaast ontvangen alle aangemelde mantelzorgers een kaartje als blijk van waardering.

Ontvangt u zelf hulp van een mantelzorger of kent u iemand die aan anderen mantelzorg verleent? Vindt u dat deze mantelzorger wel eens een bloemetje verdient? Geef dan uiterlijk 5 november de naam door van de mantelzorger en een korte uitleg waarom u vindt dat juist deze mantelzorger een bloemetje verdient. Dat kan via het email adres: promotie@steenwijkerland.christenunie.nl .

Nieuws

menu