Wens ophangen in de kerstboom. Activiteiten en kerstshoppen bij Stichting JY in Vollenhove

In de Wensboom van Stichting JY kunnen kerstwensen worden opgehangen, en er zijn activiteiten en kraampjes met allerlei handgemaakte spullen. Foto: Aangeleverde foto

In Vollenhove organiseert Stichting JY voor de vierde keer een Wensboomdag. Op 4 december staat er een prachtige kerstboom waar jong en oud hun wens in kunnen hangen. Er is een kerstmarkt en er worden allerlei gratis activiteiten georganiseerd in en om Pand 17 aan de Weg van Rollecate.

De wensboomdag is een dag in kerstsfeer waar je marshmallows kun roosteren boven een vuurkorf, kerstknutselen, luisteren naar live muziek of mee kan doen aan een workshop van de fanfare. Er is warme chocolademelk en er zijn huisgemaakte lekkernijen en allerlei kraampjes met handgemaakte spullen zoals houten bankjes, rendieren, versieringen voor in de boom en kerstkransen voor aan de deur.

Wensen

Stichting JY doet in de decembermaand graag wat extra’s. Het is een maand waarin je mensen om je heen omarmt en mooie dagen met elkaar doorbrengt. JY wil graag wensen vervullen of een speciaal moment waarmaken. Of het nou grootse wensen zijn, of juist kleine, gekke, of liefdevolle wensen, een wens voor jezelf of voor een ander. Het maakt de stichting niet uit.

Kerstbomen

Ook dit jaar verkoopt JY kerstbomen. De opbrengst van de verkoop gebruikt de stichting om straks al die wensen uit te laten komen. De bomen kunnen van te voren worden besteld, maar er kan ook ter plaatse worden beslist.

De wensboomdag is op zaterdag 4 december van 10.00 tot 16.00 uur aan de Weg van Rollecate 17a in Vollenhove. Wensen kunnen zelf worden opgehangen in de boom, maar wie er niet bij kan zijn, kan ze ook insturen per mail, tot 8 december. De wens mag ook anoniem worden doorgegeven via [email protected]

Nieuws

Meest gelezen