Werkfestival Steenwijkerland is antwoord op krapte op de arbeidsmarkt: Wethouder Harmsma trots op initiatief van ondernemend Steenwijkerland

Wethouder Bram Harmsma is nauw betrokken bij het Werkfestival Steenwijkerland. Foto: Werkfestival Steenwijkerland

Het Werkfestival Steenwijkerland is een nieuw evenement waar werk centraal staat. Het wordt op donderdag 17 november gehouden in Rabo Theater De Meenthe. Wethouder Bram Harmsma is nauw betrokken bij dit nieuwe initiatief en roept bedrijven in de gemeente op om zich vooral te laten zien en mee te doen.

„Het evenement geeft antwoord op de krapte van de arbeidsmarkt”, zegt Harmsma. „Het is heel mooi om te zien hoe ondernemend Steenwijkerland de handen ineenslaat en gezamenlijk het Werkfestival Steenwijkerland organiseert.” De wethouder Economische Zaken ziet het evenement als een prachtige manier waarop werkzoekenden en belangstellenden die een carrièreswitch overwegen of gewoon nieuwsgierig zijn, kunnen kennismaken met de topbedrijven die er in de gemeente zijn.

Voor bedrijven en organisaties, die nieuwe medewerkers proberen te vinden, is het een uitgelezen kans om zich te presenteren. Bezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten vinden, lekker eten, genieten van entertainment, een nieuwe profielfoto laten maken of hun CV laten checken. „Op een leuke en luchtige manier elkaar ontmoeten en laten zien wat we in Steenwijkerland allemaal in huis hebben”, sluit Harmsma af. „Ik roep u op: doe hieraan mee en ik hoop iedereen 17 november te zien in Rabo Theater De Meenthe.”

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich aanmelden via werkfestivalsteenwijkerland.nl . Hier is ook meer informatie te vinden. Dinsdagavond 25 oktober is er voor bedrijven en organisaties die overwegen mee te doen een speciale voorbereidende bijeenkomst.Nieuws

menu