Wijziging in kandidatenlijst ChristenUnie; Dennis Spans op eigen verzoek lager op lijst geplaatst

Henk Boxum. Foto: ChristenUnie Steenwijkerland

Er is een wijziging doorgevoerd in de definitieve kandidatenlijst van de ChristenUnie Steenwijkerland. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Dennis Spans verzocht om een plaatsing op een andere positie op de lijst.

De ChristenUnie heeft vanwege dit verzoek Henk Boxum gevraagd plek 2 van de lijst in te nemen. Boxum is voor velen een bekend gezicht en is nu al raadslid voor de ChristenUnie in Steenwijkerland. „We zijn blij dat Henk bereid is om namens de ChristenUnie opnieuw plaats te nemen in de gemeenteraad”, aldus Niels Rook, voorzitter van het bestuur, in een persbericht.

Lijst met 16 kandidaten

De lijst met 16 kandidaten is nu definitief vastgesteld door de leden. Het motto van de campagne is: ‘aandacht voor wat écht telt’.

De kieslijst van de ChristenUnie wordt aangevoerd door Jantina Drijfhout en Henk Boxum. Daarnaast is Marcel Scheringa, op dit moment al wethouder namens de ChristenUnie, kandidaat voor het wethouderschap in een nieuw te vormen college. Cor Lievers, op dit moment burgerraadslid en Dennis Spans vormen met de genoemde personen de top 5 van de kieslijst van de ChristenUnie.


Sinds eind vorig jaar is Dennis Spans, woonachtig in Sint Jansklooster, burgerraadslid voor de ChristenUnie.Nieuws

menu