Winkeltje spelen in een echte winkel: 'Ik bedenk altijd van dat soort idioterie'

Nathalie de Lange, van de kledingzaken Tutola & Kerels in het centrum van Vollenhove laat haar winkel overnemen door vier teams die om de beurt haar winkel twee dagen mogen bestieren. Ze werken dan voor een goed doel, en klanten kunnen helpen.

Nathalie de Lange (l) samen met Judith Thole en Pieter Oosterbaan van het eerste team dat voor de speelgoedbank twee dagen de kledingzaak in Vollenhove overnamen.

Nathalie de Lange (l) samen met Judith Thole en Pieter Oosterbaan van het eerste team dat voor de speelgoedbank twee dagen de kledingzaak in Vollenhove overnamen. Wilbert Bijzitter

Het eerste team heeft de twee dagen achter de rug en Nathalie de Lange is enthousiast over hoe het gegaan is. „Het eerste koppel, Pieter Oosterbaan en Judith Thole, heeft gewerkt voor de speelgoedbank in Emmeloord. De speelgoedbank was echt perplex over de opbrengst. Een paskamer puilt helemaal uit van het speelgoed”, vertelt Nathalie. „Het was zo schattig dat er moeders met kinderen komen om speelgoed te brengen, en dan zeggen dat ze de korting op de kleding helemaal niet hoeven.”

Ga maar doen

Nieuws

menu