Winterkinderkleding- en speelgoedbeurs in Gelderingen

Een foto van de laatst gehouden beurs in 2019. Foto: Eigen foto

Kinderkledingbeurs Steenwijkerwold houdt op vrijdagavond 4 november een winterkinderkleding- en speelgoedbeurs. „Na een afwezigheid van 3 jaar zijn we blij dat het ons gelukt is om weer een nieuwe beurs op te zetten”, zegt de organisatie.

Vanaf heden zal de beurs weer plaatsvinden in de grote zaal van Café Gelderingen in Steenwijkerwold. „Deze keer zal de beurs alleen op vrijdagavond plaatsvinden, omdat het een beetje passen en meten was in het drukke programma van Café Gelderingen. Daarvoor grote dank aan Marco voor het meedenken en de flexibiliteit. Daarnaast zal er deze beurs niet meer gepind kunnen worden. Daarvoor in de plaats hebben we betalen middels een QR-code ingevoerd of contante betaling”, zo licht de organisatie toe.

De deuren gaan open om 19.30 uur en tot 22.00 uur is de mogelijkheid om te shoppen uit het ruime aanbod van nette tweedehands kinderkleding, babyspullen en speelgoed. Bij de naastgelegen kerk en langs Gelderingen is voldoende parkeergelegenheid.

Het is niet meer mogelijk om kleding/speelgoed in te brengen. De opbrengst van deze beurs gaat wederom naar het goede doel.

Voor meer informatie over de beurs kun je terecht op de vernieuwde facebookpagina: Kinderkledingbeurs Steenwijkerwold of mail je vraag naar kledingbeurssteenwijkerwold@gmail.com .

Nieuws

menu