Woldkasteel viert 15-jarig bestaan met klein feestje

Patricia Ouwerkerk (links) en Margriet Leentjes met de kleurplaatwinnaars Meike, Veerle en Lukas. Foto: Sieb van der Laan

Tenten, barbecues, slingers en ballonnen: Kinderopvang Het Woldkasteel Tuk vierde afgelopen woensdag 1 juni een feestje. De kinderopvanglocatie aan de Tukseweg 158 bestond 1 juni 15 jaar en deze mijlpaal mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Het team zorgde voor een etentje en leuke activiteiten voor de kinderen en hun ouders. En die hadden er ook wel zin in. „Het was supergezellig,” vertellen Margriet Leentjes en Patricia Ouwerkerk van het Woldkasteel na afloop. „Heel veel ouders en kinderen, zo’n 200, bleven mee-eten. Iedereen stond gezellig met elkaar te kletsen, terwijl de kinderen lekker aan het spelen waren. Het was echt een leuk feestje.”

In de tent die woensdag aan het eind van de middag bij de opvang stond was allerlei lekkers verkrijgbaar. „Via onze buren De Karre hadden we hier onder meer salades en hamburgers, die door onze ouderraadsleden en team werden gebakken,” zegt Margriet. „Zodat de ouders die hun kinderen kwamen ophalen het feestje met ons konden meevieren en zo hoefde niemand thuis meer te eten. Lekker gemakkelijk. Ook kwam de ijskar van de IJsmakers langs en voor de kinderen was er van alles te doen: een springkussen, krokodillen, spelletjes en we hadden een kleurwedstrijd georganiseerd. De winnaars hiervan waren Veerle, Meike en Lukas, maar we hadden natuurlijk voor alle kinderen een klein presentje. Het jubileumfeestje was echt goed geslaagd.”

Nieuws

menu