Wollig Landleven Lentefair in Vollenhove

De fair is zaterdag in het centrum van Vollenhove.

De fair is zaterdag in het centrum van Vollenhove. Foto: Wollig Landleven Lentefair

Wollig Landleven organiseert zaterdag 2 april weer een sfeervolle lentefair, ditmaal in het centrum van Vollenhove voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten.

Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van de Wollig Landleven fair. Een fair, die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding en lifestyle en nog veel meer. Bijna 70 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.

Wol en lifestyle

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol doen, is deze fair eentje die je niet kunt missen. Naast een enorme hoeveelheid aan wolproducten is er ook veel moois op het gebied van kleding, huisdecoraties en kunst. Daarnaast zijn er diverse standhouders met streekproducten vanuit het hele land, zoals Veluwse en Groningse streekproducten, verschillende soorten kaas, jam en honingsoorten.


De Wollig Landleven Lentefair vindt zaterdag 2 april plaats in het centrum van Vollenhove tussen 11.00 en 17.00 uur, op het Voorpoortplein en omliggende straten. Tijdens de fair is er een leuk randprogramma, met onder meer live muziek van B. Morris en het duo The Wayfaring met bekende en minder bekende countrymuziek, paardentaxi’s met rondtochten, workshops BBQ’en, en nog veel meer. De entree is gratis. Kijk ook op www.wolliglandleven.nl