Woning verduurzamen met lokale bedrijven: Samenwerking tussen Besparen in de Kop en Duurzaam Steenwijkerland helpt met eerlijke informatie

In het Infopunt Groen Doen in Steenwijk is donderdagmiddag de samenwerking gelanceerd tussen stichting Duurzaam Steenwijkerland en de stichting Besparen in de Kop. In het bijzijn van deelnemers en genodigden schudden de voorzitters van de beide stichtingen elkaar de hand om de samenwerking te bekrachtigen. Het doel is inwoners van Steenwijkerland te helpen met het verduurzamen van hun woning, of bedrijfsruimte.

Met het schudden van de hand bekrachtigen Duurzaam Steenwijkerland en Besparen in de Kop de samenwerking om woningen duurzamer te maken.

Met het schudden van de hand bekrachtigen Duurzaam Steenwijkerland en Besparen in de Kop de samenwerking om woningen duurzamer te maken. Sieb van der Laan

Stichting Besparen in de Kop is een samenwerkingsverband tussen regionale bedrijven die zich bezig houden met de vragen van woningeigenaren die hun huis willen verduurzamen. Het is een initiatief van Jan van der Kamp van Bespaarpartner uit Tuk, Jos Lok van Lok Installatietechniek uit Vollenhove, Roelof Falkena van Falkena Glas en Schilderwerken uit Steenwijk en Jurgen Kok van Kok Isoleren uit Oldemarkt.

Nieuws

menu