Woonconcept is Present

Mariska van Slooten van Woonconcept en Theo Leferink namens het bestuur van Present zetten de handtekening.

Mariska van Slooten van Woonconcept en Theo Leferink namens het bestuur van Present zetten de handtekening. Foto: Stichting Present Steenwijkerland

Woningbouwcorporatie Woonconcept heeft de handtekening gezet op het certificaat van Maatschappelijk Betrokken Ondernemer van Stichting Present Steenwijkerland.

Al een aantal jaren wordt Present ondersteund door Woonconcept en door middel van het certificaat is dit bekrachtigd. Vanuit Woonconcept heeft Mariska van Slooten de handtekening gezet en vanuit Present is dit gedaan door Theo Leferink vanuit het bestuur.

Present komt bij huurders een verschil maken door inzet van de vrijwilligers. Als vrienden een dag(deel) komen helpen om een verschil te maken in de woonsituatie. Dit kan zowel binnen als buitenshuis zijn en het gaat altijd via een aanmelding van de hulpverlening. Present zoekt dan de juiste match via het aanbod van de vrijwilligers en helpt mee in de begeleiding en uitvoering van de hulpvraag. Dit alles in samenwerking met de hulpverlener en in overleg met de hulpontvanger. Ook de evaluatie achteraf vindt Present belangrijk.

Voor informatie: www.presentsteenwijkerland.nl , telefoon: 06-52204749.